Barum 175/70R14 POLARIS 5 88T XL 6600.00

Barum
175/70R14 POLARIS 5 88T XL

Zanimljiva usmerena šara za zimski pneumatik nimalo nije ugrozila performanse ovih proizvoda. Prianjanje u vlažnim i ledenim uslovima na putu izraženo je sa odličnih 70% po fabričkim merenjima. Ovakve osobine omogućavaju nam veoma živahnu vožnju u svim uslovima. U poređenju sa ostalim proizvođačima ova guma puža sasvim solidan kvalitet koji je praćen cenovnim iznenađenjem jer nije potrebno potrošiti suviše novca da bi kupili kvalitetnu gumu . Jedino što za sada ne možemo komentarisati, je habanje, jer je potrebno vreme da bi se stekli parametri za opis ove karakteristike pneumatika.
Optimizovano podešavanje za vožnju po snegu i sigurno kočenje. Profil je dizajniran za zimske uslove na putevima i zbog dobrih karakteristika izvlačenja snega znači da vozilo ne čini kompromise kada se radi o kočenju na površinama pokrivenim snegom.
Niska potrošnja znači velike performanse kilometraže. Sniženje troškova i povećana izdržljivost menjaju konzervativno mišljenje o ovim pneumaticima.
Različita širina krajnjih segmenata na blokovima obezbeđuje lakše izbacivanje snega iz šare i time povećava prianjanje u gazu.
Polaris 5 je sada novi proizvod Barum-a, iako niskobudžetni, ovaj kvalitetni pneumatik sigurno će biti jedna od najprodavanijih zimskih guma. Zimska guma Barum Polaris 5 zamenjuje poznate zimske gume Polaris 3. Barum Polaris 5, kao što je slučaj sa visokokvalitetnim proizvodima Continental-a, nadmašuje kvalitet i performanse ne samo kod zimskih pneumatika prethodne generacije već svih ranijih pneumatika. Barum Polaris 5 prevazilazi i iste zimske pneumatike konkurenata tako da se veoma dobro pozicionira prema kvalitetu. Dobro prianjanje po snegu i kratko rastojanje kočenja predstavljaju prednost zimskih pneumatika Barum i tako se tradicija nastavlja i sa novim zimskim modelom Barum Polaris 5.

6600.00
https://www.bakidoo.com/putnicke-gume/15931-httpswww-bakidoo-computnicka15931-17570r14-polaris-5-88t-xl
https://www.bakidoo.com/files/images/slike_proizvoda/77541295.jpg

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *