Continental 175/60R15 ContiWin TS860 81T 10850.00

Continental
175/60R15 ContiWin TS860 81T

> Cool Chili™ obezbeđuje maksimlane performanse kočenja u bilo kojim zimskim uslovima.
Maksimalna trakcija silikonske smese novorazvijene Cool Chili™ tehnologije obezbeđuje odlično prijanjanje na mokrom i time značajno poboljšava performanse kočenja. Sa svojim smolama za zimske performanse i matricom fleksibilnih polimera, WinterContact™ TS 860 ostaje fleksibilan po bilo kojem zimskom vremenu i bezbedno prenosi sile kočenja na mokre, zaleđene i puteve prekrivene snegom.
> Liquid Layer Drainage™ smanjuje zaustavna rastojanja na putevima prekrivenim mrazom ili ledom.
Multi Channel Sipe dizajn, novi složeni sistem kanala zareza, pomaže da se kontaktna površina sa tlom stalno oslobađa vode za poboljšane preformanse kočenja na zaleđenim ili putevima prekrivenim mrazom. Vertikalni kanali zareza pomažu da se voda isušuje iz horizontalnih kanala. Horizontalni kanali potom isušuju vodi iz glavnog žleba gazećeg sloja. Na taj način, Liquid Layer Drainage™ eliminiše opasnost od oslabljenih performansi kočenja usled vode nastale od otapanja – obzirom da se tečni sloj između pneumatika i leda jednostavno izvodi iz kontaktne površine. Kao rezultat dobijamo izuzetne performanse kočenja, koje nam pomažu da se brže zaustavimo.
> Snow Curve+ tehnologija za bezbedno skretanje na putevima prekrivenim snegom.
Nova 3D struktura žleba sa poboljšanim prijanjanjem pneumatika WinterContact™ TS 860 pojačava unutrašnje zaključavanje između pneumatika i puta prekrivenog snegom – posebno prilikom skretanja. Sneg ne samo da se sabija u glavni žleb gazećeg sloja, već i u ukupnu strukturu žlebova zida pneumatika, koja ima poboljšano prijanjanje – u više od hiljadu tačaka širom profila. Ova Snow Curve+ tehnologija omogućava da pneumatik prenosi jače bočne sile i time pruža bolje ukupno prijanjanje tokom skretanja.

10850.00
https://www.bakidoo.com/putnicke-gume/11752-17560r15-contiwin-ts860-81t
https://www.bakidoo.com/files/images/slike_proizvoda/72353990.jpg

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *