Viking 195/65R15 ProTech NewGen 91H 5100.00

Viking
195/65R15 ProTech NewGen 91H

Novi Viking ProTech NewGen zadivljuje svojom odličnom ravnotežom i jakim odnosom cene i performansi – savršen partner za duge i bezbedne vožnje. Odgovara automobilima iz kompaktne i više klase sve do sportskih UHP segmenata.
Bezbednost i pouzdanost u mokrim uslovima.
Novi ProTech NewGen nudi vam novo čisto zadovoljstvo u mokrim uslovima. Nekoliko ivica blokova pruža čvrsto prijanjanje na mokrom, dok široki obodni žlebovi i prošireni unutrašnji žlebovi ramena obezbeđuju efikasno izbacivanje vode.
Osetite razliku kada je reč o upravljanju i performansama kočenja.
Unapređena stabilnost šare i dobro uravnotežena raspodela krutosti prave razliku kada je reč o upravljanju i performansama kočenja. Unutrašnji rameni žlebovi i urezi na rebrima ojačani su šipkama kako bi se obezbedila velika stabilnost šare. Uzdužna spoljašnja ramena rebra obezbeđuju tvrdoću, a tanke organske lamele pametnu raspodelu krutosti.
Povoljno za vaš novčanik.
ProTech NewGen je stručnjak za dug vek trajanja gaznog sloja i ekonomičnost potrošnje goriva. To je sledeća generacija jedinjenja gaznog sloja obogaćena silicijum-dioksidom sa novom tehnologijom polimera koja smanjuje habanje pneumatika i povećava vek trajanja pneumatika. Jedinjenje takođe pruža optimalni otpor kotrljanja za uštedu goriva i doživljaj vožnje koja čuva životnu sredinu.
Viking. Brend kompanije Continental.

5100.00
https://www.bakidoo.com/putnicke-gume/18023-httpswww-bakidoo-computnicka18023-19565r15-protech-newgen-91h
https://www.bakidoo.com/files/images/slike_proizvoda/84562381.jpg

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *